Je T'aimais, Je T'aime, Je T'aimerai

Hej på er! Här ligger jag och lyssnar på vacker, romantisk, fransk musik. Älskar verkligen fransk musik. Alla sorters också. Jag har verkligen blandad smak när det kommer till musik, det beror liksom på humöret. Men jag föredrar verkligen svensk och fransk musik, sen om det är hiphop eller annat spelar inte jättestor roll. 

Igår tror jag att jag hade migrän för första gången i mitt liv. Visst har jag upplevt sjuk huvudvärk förr men det var något annat i går. Bestämde mig först för att ändå åka in till stan och skolan då jag trodde det berodde på att jag inte druckit kaffe ännu (haha) men när jag stod och väntade på tåget blev det så sjukt intensivt så jag gav upp. Gick till affären för att köpa snabbkaffe för att ha under dagen och nästa gång det inte finns kaffe hemma haha! Ska spara på det nu. Ja men i alla fall, inne i affären höll jag på att svimma! Gjorde inte det som tur var, det hade blivit sjukt pinsamt. Så tog mitt kaffe, betalade och skyndade hem. Låg sedan i stort sett deckad i flera timmar, fick i mig typ ett kokt ägg till middag sen tillbaka till sängen! Haha så jag tror det var ett migränanfall för idag är jag pigg som en lärka igen :D 

Skolan gick relativt smärtfritt. Men när jag satt på lektion fick jag sms av Josephine " HAR DU TAGIT MITT TÅGKORT??" Handen gick sakta mot fickan och fan, där låg det. Vi delar ju liksom på alla kläder,jackor och även skor då vi har samma storlek i stort sätt. Lite skillnad där och var, jag har mer bröst hon har mer rumpa och liiite större fötter men det funkar bra ändå. Så ja, därför råkade jag få med hennes tågkort. Hon kom alltså med ett senare tåg istället och medans jag väntade på henne i stan, ja för att ge henne sitt kort passade jag på att shoppa lite grann!! Gud vad det kan göra gott för humöret alltså. 

Ja, jag är ju lite av en jackfantast. Hittade en rosa kappa på Zara.. shit jag köpte en rosa jacka. Älskar mig själv. Sen sprang jag in på Parashop också och köpte mig lite fondition. Jag använder ju inte i regel det på veckodagarna. Dels för att jag inte orkar och dels för att det är onödigt att utsätta huden för det när jag inte är i behov att dölja dålig hy. Dock har jag fått sämre hy sen jag flytta hit (!!!!!) lantis som jag är tål jag väl inte avgaserna.. nä det kan ju inte vara det? Köpte i alla fall en från Vichy. Tycker om det märket, har andra produkter från dom och även om fondition inte är det bästa så känns denna bättre än någon från typ Loreal.. faktiskt. Lurar säkert mig själv. Tell me om jag har fel! 

PUSS. 
Färgen ser lite lustig ut? är ljusrosa.. typ gammaldags rosa. Om ni fattar vad jag menar.