Fashion-week

Hej alla fina fiskar. 

Haft en bra dag får jag lov att säga. Åkte in ett tag innan jag började för att käka lite brunch med Josephine. Vi har hittat ett nytt ställe med jättegoda baguetter till ett bra pris. Okej du kan hitta baguetter till ett bra pris överallt men med goda fyllningar osv. Kaffet var också bra så plus plus plus. Så vi kom på en ny plan! Hehe. Att bo i värdfamilj ingår det frukost och middag. Men ingen av oss är stora fans av frukost precis när vi vaknar så vi  brukar vi ta med någon macka och frukt till skolan som lunch då men också för att spara in lite på pengarna. Men vi bestämde att 1 gång i veckan kan vi gå ut och äta lunch och måndagar är enda dagen vi egentligen har tid att sitta ner och äta tillsammans. Så måndagar har vi lunchdejt på det här nya stället då. Vet redan vilken jag ska testa nästa gång hehe... ÅH, de håller på att öppna upp Starbucks precis bredvid skolan också. Hör änglasång i huvudet när jag tänker på det. Inte långt till det andra men ändå :) 

Sen var det dags för lektion med Frédéric Brûlè.. haha älskar hans namn. Men tycker inte om när vår klass har olika lektioner. Händer ju inte ofta men man har blivit bekväm i gruppen med Adriana. Inga konstigheter att se ut som en frågetecken och i stort sett skrika av frustration JE NE COMPRENDS PAS!!!  aja, sen hade jag ju lektion med de andra. Hade det vanliga måndagstestet och idag kändes det som att det gick bättre än de föregående testen.

När jag och Mariana klev av pendeln här i Saint-Gratien så såg vi Josephine och Lilia som tydligen suttit på samma tåg haha. Men de hade vart på något event på fashion-week de jävlarna!! De fick ju självfallet inte gå in med de stod utanför och såg de rika, modellerna och andra kändisar gå in. Josephine var överlycklig över att hon sett någon stor bloggare från Schweiz, kul för henne. Jag satt på lektion sa jag och gav henne fingret. Nej men jag är glad för henne för hon har vart besatt av att vilja uppleva något av fashion-week. Jag har inte brytt mig så mycket som jag faktiskt trodde att jag skulle göra. Visst jag och Mariana blev lite hypade när vi låg och slöa i lördags och såg på instagram att Kim och Kanye befann sig i samma stad som oss. 

Jaja, efter mötet med bildbevis osv så gick jag och J-girl bort till affären och köpte gott (grovt) bröd, kalkon och ost att ha som lunch veckan ut. Bra gjort av oss tycker jag! Ekonomiska så vi kan köpa oss någon tygbit att ha på oss då och då eller varje dag. (skojar mamma jag är ekonomisk) 

Till middag idag blev det en goood soppa som förrätt. Gott då vädret vart rätt ruggit idag. Sen Skaldjurspaella. Mums! 

Lunch, hon tog något boring med smält ost och tomat.

Laaaaaaaaaaaax <333 

Glad efter fashion-week.